SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässleholmens BK
Fotboll

Medlemskap i Hässleholmen BK

BLI MEDLEM


Att bli medlem i Hässleholmen BK
är fortfarande är det viktigaste, bästa och enklaste sättet att stödja föreningen. Ett medlemskap för 50 kronor skapar bättre ekonomiska förutsättningar för Hässleholmen BK att lyckas, både på och utanför planen. Du som redan är medlem, fundera gärna på om någon i din närhet kan bli stödmedlem. Kanske ett barn eller barnbarn, mor, far eller syskon?

 

För att bli medlem i Hässleholmen BK väljer du din grupp i rullistan för "Välj". Ange din mailadress och fyll sedan i dina personuppgifter via länken som mailas ut.

 

Medlemsavgifter

Fotboll/Futsal
Junior/ungdom/barn: 150kr

Senior: 600kr


Övriga idrotter
Basket, Bordtennis, Kampsport: 300kr

 

Övrigt medlemskap
Stödmedlem: 50 kr

Fritidsidrott: 50kr


Administrationsavgift: 19 kr (går till Sportadmin och Billmate)

För att förbättra, utveckla, effektivisera och digitalisera administrationen har vi gått över till digitala medlemskort och tjänsten Kansliservice. Vill du veta mer finns det att läsa här: Info om Kansliservice
SportAdmin MedlemsApp, där du finner ditt digitala medlemskort, finns att ladda ned från App Store och Google Play.
 

Medlemsförmåner: med digitaliseringen av medlemskort kommer vi att kunna arbeta med medlemsförmåner och erbjudanden på ett bättre sätt. Så fort vi har erbjudanden från våra samarbetspartners kommer de att vara tillgängliga i appen.


BLI MEDLEM

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hässleholmen BK, 03/01 16:31 
Hässleholmen BK, 10/12 10:23 
Hässleholmen BK, 03/12 13:49 
Hässleholmen BK, 03/12 13:47 
 
Samarbetspartners