SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässleholmens BK
Fotboll

Välkomna till HBK U13!

Det är med stor glädje och stolthet vi hälsar er välkomna till vår nya hemsida och vår fotbollsfamilj.

 

Året 2023 har varit fyllt med utveckling och gemenskap för vårt U13-lag. Vi har ingen serie i traditionell mening, men vi har U13 och U13B som representerar vår förening med stolthet och passion för fotbollen.

 

Här, på vår hemsida, kommer ni att få en inblick i våra spelares prestationer, träningar och övriga aktiviteter. Vi är inte bara ett lag, utan en sammanhållen grupp unga talanger som delar kärleken till spelet.

 

Våra P12-lag leds av den fantastiska huvudtränaren Hyder Khalaf, som med sin kunskap och engagemang vägleder våra spelare mot framgång. Tillsammans med Hyder har vi Shad Hussain som andra tränare, och de båda är dedikerade till att forma våra unga fotbollsspelare till framtida stjärnor.

 

Vi tror på att varje spelare har något unikt att bidra med, och vi fokuserar på individuell utveckling och gemenskap. Inget slår känslan av att vara en del av något större än sig själv, och det är precis vad vi strävar efter att skapa här i HBK U13.

 

Hemsidan kommer vara er plats för att hålla er informerade om kommande träningar, matcher och andra spännande evenemang. Vi ser fram emot att dela denna fotbollsresa med er och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans på och utanför planen.

 

Välkomna till HBK Fotboll, där varje spelare är en viktig del av vår gemenskap och varje supporter är en viktig del av vårt lag!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hässleholmen BK, 03/01 16:31 
Hässleholmen BK, 10/12 10:23 
Hässleholmen BK, 03/12 13:49 
Hässleholmen BK, 03/12 13:47 
 
Samarbetspartners