SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässleholmens BK
Fotboll

Välkomna till HBK Futsal U15!

Med stor entusiasm och öppna armar hälsar vi er välkomna till vår digitala hemvist. Året 2023 har präglats av utveckling och gemenskap för vårt U15-lag inom futsal. Även om vi inte deltar i en traditionell serie har vi U15 1 och U15 2 som representerar vår förening med stolthet och passion för futsal.

 

Här på vår hemsida kommer ni att få en inblick i våra spelares prestationer, träningar och andra aktiviteter. Vi är inte bara ett lag; vi är en sammanhållen grupp unga talanger som delar kärleken till spelet futsal.

 

Våra U15-lag inom futsal leds av den fantastiska huvudtränaren Honer Jamal, som med sin kunskap och engagemang vägleder våra spelare mot framgång. Tillsammans med Honer har vi Granit Osmani som andra tränare, och de båda är dedikerade till att forma våra unga futsalspelare till framtida stjärnor.

 

Vi tror på att varje spelare har något unikt att bidra med, och vi fokuserar på individuell utveckling och gemenskap. Inget slår känslan av att vara en del av något större än sig själv, och det är precis vad vi strävar efter att skapa här i HBK Futsal U15.

 

Hemsidan kommer vara er plats för att hålla er informerade om kommande träningar, matcher och andra spännande evenemang. Vi ser fram emot att dela denna futsalresa med er och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans på och utanför planen.

 

Välkomna till HBK Futsal U15, där varje spelare är en viktig del av vår gemenskap och varje supporter är en viktig del av vårt lag!

The boyz are back! ⚽️
2023-11-15 13:06

Vi öppnar serien med en 6-1 vinst och avslutar denna helg med ett stort leende på läpparna. Ser ni grabbarna med ett stort leende måndag morgon i skolan vet ni varför. Ser ni Dzenan med ett extra stort leende så är det troligtvis för att han gjorde hattrick.

Nästa stopp #torsbohallen 🚂

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hässleholmen BK, 03/01 16:31 
Hässleholmen BK, 10/12 10:23 
Hässleholmen BK, 03/12 13:49 
Hässleholmen BK, 03/12 13:47 
 
Samarbetspartners