SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hässleholmens BK
Fotboll

Föreningens historia

Hässleholmen Bollklubb har en relativt kort, men betydelsefull, historia som började år 2020 när föreningen grundades av barndomsvänner från Hässleholmen, ett område i Borås. Vid starten bar föreningen namnet "Hässleholmen Streetgames BK". Under det första året blev föreningen medlem i Riksidrottsförbundet och beslutades det att ändra namnet till Hässleholmen Bollklubb för att bättre spegla föreningens inriktning och verksamhet.

 

Grundarna hade en vision om att genom idrotten förbättra och utveckla området Hässleholmen. Genom att skapa en flersektionsförening ville de erbjuda barn, ungdomar och andra medlemmar meningsfulla fritidsaktiviteter och en plats där de kunde mötas, utvecklas och skapa positiva gemenskaper.

 

Medlemskapet i Riksidrottsförbundet har gett Hässleholmen Bollklubb status som en officiell idrottsförening och möjlighet att delta i olika tävlingar och samarbeten på lokal och nationell nivå. Detta har skapat en plattform för föreningen att växa och utvecklas inom ramen för svensk idrott.

 

Under sin korta tid har Hässleholmen Bollklubb redan gjort betydande framsteg i att förverkliga sin vision. Genom att erbjuda träningar och tävlingsmöjligheter inom basket, fotboll, och thaiboxning samt arrangera sociala aktiviteter har föreningen skapat en plats där medlemmar kan engagera sig både inom idrotten och i samhällssammanhang.

 

Hässleholmen Bollklubbs historia präglas av en stark sammanhållning och en strävan att göra en positiv skillnad för medlemmar och området i stort. Med fortsatt engagemang och stöd har föreningen potential att växa och bli en ännu viktigare aktör inom idrotten och samhället i Hässleholmen och Borås.

 

Föreningen strävar efter att vara mer än bara en idrottsförening. Hässleholmen Bollklubb är en dynamisk och mångsidig organisation som strävar efter att erbjuda en bred variation av aktiviteter och engagemang för sina medlemmar. Utöver fotboll erbjuder de även andra spännande möjligheter för att främja en aktiv livsstil och gemenskap.

 

Hässleholmen Bollklubb tror på vikten av att erbjuda en plattform där människor i alla åldrar kan utöva sin passion och hitta glädje i olika aktiviteter. Genom att erbjuda olika sporter och fritidsaktiviteter som basket, fotboll, simning, thaiboxning med mera strävar föreningen efter att tillgodose olika intressen och behov. Oavsett om man är en erfaren idrottare eller nybörjare finns det något för alla att delta

 
Samarbetspartners